Rugalmas kiszállítás

Az Ön jobb kiszolgálása érdekében cégünk díjmentesen biztosítja a Flex Delivery szolgáltatást, mellyel Ön számos, az áru átvételét segítő, rugalmas szolgáltatásra jogosult. Többek között értesítéseket kap a csomag kiszállításával kapcsolatban. Az értesítések e-mail és SMS formában kerülnek kiküldésre. A telefonhívásos értesítés feláras szolgáltatás, melyet a szállítási feltételek megadásakor rendelhet meg.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szállítás előtt a futár részéről ajánlott, de nem kötelező szolgáltatás az ügyfelek telefonon történő felhívása, így csak ezen szolgáltatás megrendelése esetén biztosított a telefonhívásos értesítés szállítás előtt.

Személyes átvétel, továbbra is a Bemutatótermünkben lehetséges.

Egy vásárlói visszajelzés az SMS szolgáltatásról:

"Az sms szolgáltatást nagyon hasznosnak találtam, a kézbesítés előtti napon már értesítettek, illetve aznap is megérkezett az sms, amelyben megadtak egy 3 órás időintervallumot amelyen belül a futár érkezik. Ami különösen tetszett, hogy ebben az sms-ben megtalálható volt a futár telefonszáma, így ha bármi kérdésem / kérésem lett volna, könnyen és hatékonyan el tudtam volna érni. A kézbesítő tökéletes időpontban érkezett, amikorra az sms alapján számítani lehetett, és a portáról rám is csörgött, hogy itt van. Összességében nekem tetszik ez a szolgáltatás, jó dolog, ha úgy érezheti a vásárló, hogy tudja, merre jár a csomagja és mikorra várhatja a kézbesítést. Főleg nagyon hasznos azoknak, akik munkahelyre kérik a szállítást, hiszen az nagy segítség, ha nem kell egész nap várni a küldeményt és közvetlenül el lehet érni a futárt.
 
Remélem tudtam segíteni a visszajelzésemmel, és mégegyszer köszönöm a kedves hozzáállást és a gyors kiszállítást."
 
Bízunk benne, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal Ön is elégedett lesz. Ha így van, kérjük, mondja el másnak is! Ha nem, kérjük, mondja el nekünk!